Kommer till Ullmarknaden – Butiker och försäljningsställen

Butiker som värnar om bra kvalitet och har kunskap om material och teknik är en viktig länk mellan producenter, slöjdare, konsthantverkare och kund. En del finns enbart som nätbutiker, men här kan du passa på att känna och klämma på garner och tillbehör:

Garngalleriet
En nätbutik med bas i Almunge. Man erbjuder garn med hög kvalitet och föredrar ekologiska och rättvist producerade när de går att finna. Samarbetar med designers, bl.a. från nätverket Från lamm till tröja. Här hittar du garner, tillbehör och stick-kit.
design_WgEHkMLuftmaskan
Det senaste tillskottet i vårt nätverk – Välkommen! En nätbutik som med sitt sortiment vill bidra till att bevara intresset för textil formgivning, men även kunna förmedla kunskap om ullens egenskaper och användningsområden. På marknaden hittar du en garn, sticktillbehör och stickrelaterad litteratur.

Huskroken
Färgar och säljer bl.a. gotlandsull i Järfälla utanför Stockholm.. Eko Naturfärgade garner, gotlandsull och beskrivningar. Titta in här. På marknaden  får du  prova på gotländsk sticksöm.

Gudruns ullbod
Sugen på ny spinnrock? Här får du chansen att prova olika modeller ur Ashford´s sortiment samt köpa tillbehör och annat spännande. Butiken finns i Enköping, och säljer där även slöjd från bl.a. deltagare i nätverket Från lamm till tröja.
20140817_151211

Annonser
Det här inlägget postades i Slöjd händer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s